Sabors Catalans

Qui som?

SC Produccions i Alquímia Medieval tenim una àmplia experiència en aquest tipus d’esdeveniments, més de 30 anys, que precisament, prestigien la nostra qualitat, ja que la nostra producció, manté sempre els paràmetres d’artesania popular.
On ens trobem?

Sabors Catalans

és una de les empreses més grans del sector

La nostra experiència en l’organització d’aquests esdeveniments ens situen en una posició ideal per oferir a la seva població una experiència exitosa, de la mateixa forma com ja ho fem en moltes altres ocasions.

Recurregut

La nostre

Història

Sabors Catalans i Alquímia Medieval sumen més de trenta anys d’experiència en la creació, gestió i producció de fires, mercats artesanals i temàtics, mostres gastronòmiques, animació i espectacles on el protagonista és l’artesà i no les empreses que ho fan com a negoci especulatiu.

Tot això per dotar del màxim atractiu a les iniciatives festives municipals en un marc de màxima professionalitat i seguretat.

Més de 3.000 esdeveniments desenvolupats a tot el territori nacional avalen la nostra oferta i ens converteix en el principal operador firal de l’estat.

0 +

Anys d'experiència

0 +

fires i mercats

0 %

Satisfacció

0 %

Gestio integral

Experiències creades

Galeria

Fira del Maremagnum

2022

Fira El Rourell Tarragona

2022

Tast de Vins Ripoll

2021

Mercadal compte guifre Ripoll

2021

Fira Medieval Martorell

2021

Espectacle Medieval

2021

Mercat Medieval Barcelona

2020

Espectacles de foc

2020